Tutorial : Machiajul meu preferat de zi

Vara prefer un machiaj natural, cât mai uşor, dar totuşi feminin. V-am pregătit un mic tutorial în care vă prezint fiecare etapă a machiajului meu de zi. Nu apelez în fiecare zi la make-up, dar când o fac îl aplic ca şi în video-ul de mai jos. Fardurile sunt dintr-o paletă foarte dragă mie de la FrontCover, True Colors se numeşte şi am primit-o cadou de la cea mai bună prietenă a mea Ana, cu ocazia zilei mele de naştere.Pensulele folosite aparţin de aceeaşi paletă. Prima este o pensulă ‘mini blender’, dar eu o folosesc pe post de eye liner brush umezind-o înainte de a lua fardul cu ea, iar cea de a doua este o pensula rotundă, normală de fard. Pudra este de la Maxfactor ”Creme puff” pe care o iubesc, dar mai multe despre ea într-un articol viitor pe care vi-l pregătesc. Pensula cu care aplic pudra este de la E.L.F şi este o kabuki brush. Blush/bronzer-ul este tot de la E.L.F, mascara e Maybelline ‘The Rocket volum express’, iar gloss-ul de la Kiko.

Mâine de dimineaţa voi pleca într-o aventură care mă va ajuta să descopăr câte puţin din Franţa, Italia, Spania şi Portugalia. În jur de 2 săptămâni nu voi mai putea scrie, aşa că nu voi apuca să scriu cele 2 articole din ”How to style” , dar pe când mă întorc v-am pregătit câteva surprize, ca să mă revanşez. Încerc să vă mai ţin la curent, cu impresii şi locurile prin care ajung, cu ajutorul Instragram-ului.

Acum, trebuie să mai îmi pun la punct bagajul, aşa că vă urez vizionare plăcută, noapte bună şi vă aştept părerile despre tutorial.

~ Kisses!

Reclame

Pss, hai să vă spun un secret!

Când vine vorba despre păr, toate fetele ne dorim un păr lung, bogat, care în razele jucăuşe ale soarelui să aibă o strălucire de oglindă.

Pentru a obţine un astfel de păr, trebuie să avem grijă de el. Pentru început trebuie să ne tundem vârfurile regulat (odată la 3 luni), să folosim balsam şi măşti speciale pentru nevoile părului nostru şi mai ales să avem grijă să nu îl prindem sub geanta de umăr , pentru că asta îl deteriorează foarte tare. Un alt pas spre un asemenea păr este să ai răbdare să crească. Ştiu fetelor, acesta este cel mai greu lucru. Norocul nostru este că există câteva metode prin care putem păcăli lumea că avem părul mai lung. Un mod foarte cunoscut sunt extensiile, dar în videoclipul următor Mimi, una dintre fetele de la LuxyHair ( un canal foarte folositor care vi-l recomand cu mare plăcere pentru a învăţa noi moduri de aţi prinde părul, uşoare şi foarte faine!), vă prezintă un mod simplu în care să vă prindeţi părul ca să pară mai lung. Tot ce aveţi nevoie sunt 2 elastice de păr, 2 agrafe şi 2 minute!

Unde poţi purta această coadă? Practic oriunde. Este perfectă şi într-o ţinută de zi, casual, unde căldură de afară te împinge să îţi prinzi părul, dar şi într-o ţinută de seară, în care vrei să iţi scoţi în evidenţă acea bluza nouă cu un model foarte interesant în partea de sus sau doar o pereche mari de cercei pe care îi adori.

Sper să vă ajute acest tutorial! Kisses ~

Side Bun Tutorial

Cocul – elegant, feminin, simplu şi comod. În zilele calde prefer să îmi fac un coc şi să scap de griji.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cocul într-o parte mi-a atras atenţia de puţin timp. Am observat că îşi făcea aparaţia peste tot : runway, fashion week, banchete, reviste de modă şi chiar street style-uri. Este elegant, simplu şi totuţi atât de chic.

Eu am prins o ocazie perfectă de al purta aşa că nu am putut rezista să nu profit. Ziua celei mai bune prietene! Atmosferă perfectă pentru un coc, relaxată dar elegantă. Am primit multe complimente şi întrebari despre cum am reuşit să-l fac. De accea v-am pregătit un mic tutorial prin care vă arăt exact cum îmi fac eu cocul într-o parte şi chiar sper să vă ajute.

De ce ai nevoie?

  • Perie de păr
  • O prinzătoare de păr normală
  • Burete special ( al meu e din H&M )
  • Bobby pins ( dacă cumva se hotărăsc câteva fire să se opună )

Diy Summer Shirts!

That’s so cute! Navigând Youtube-ul ca să găsesc ceva de urmărit (nu ştiu cum e la voi, dar la mine se cam aşterne plictiseala) am dat peste acest videoclip foarte drăguţ. Meredith ne învaţă cum se ne facem propriul tricou/maieu decupat la spate în ce forme vrem, inimă sau altele.

Mie îmi place foarte mult şi cu prima ocazie voi încerca şi eu. Lucru de reţinut, folosiţi un tricou/maieu de care nu mai aveţi nevoie şi nu o să vă lipsească.

tumblr_lu617fFdo91qhcfg8o1_500_large
A venit weekend-ul şi noi ne pregătim încet de distracţia care vine odată cu el. Probabil şi voi faceţi la fel.
Enjoy the video şi distracţie weekend-ul acesta!

Being in Love

Inimioare, ursuleţi, ciocolată – da aţi ghicit ziua îndrăgostiţilor se apropie cu paşi foarte repezi.
Agitaţia se simte peste tot prin oraş. ‘ Ce cadou să îi cumpăr?’ ‘Oare îi va plăcea asta?’ dar întrebarea care ne macină cel mai tare pe noi fetele este ‘ Ce aş putea purta?’. Cu toate ne confruntăm cu această problema, chiar zilnic aş putea spune, dar de Valentine’s day e şi mai important pentru că dacă avem prieten trebuie să îl impresionăm, să-l facem să se îndrăgostească din nou de noi, iar dacă nu avem trebuie sa ‘agăţăm’ acel băiat drăguţ care este şi el singur de Valentine’s – ce noroc!
În acest video care îl împart cu voi, Chriselle, combină în mai multe feluri o rochiţa simplă şi drăguţa pentru a creea outfit-uri pentru mai multe ocazii. Indiferent dacă împreună cu iubitul ieşiţi în oraş. mergeţi la film sau doar vă petreceţi o dupămasă liniştită împreuna, sau dai cu fetele o tură în oraş după ‘domnişori’, vă puteţi inspira din outfit-urile prezentate în video.
Sper să vă fie de ajutor şi de Valentine’s Day să fiţi cele mai strălucitoare indiferent că vă petreceţi ziua cu el  sau stând cu gaşca la o ciocolată caldă şi flirtând cu baiatul cute de la masa de lângă.