Pss, hai să vă spun un secret!

Când vine vorba despre păr, toate fetele ne dorim un păr lung, bogat, care în razele jucăuşe ale soarelui să aibă o strălucire de oglindă.

Pentru a obţine un astfel de păr, trebuie să avem grijă de el. Pentru început trebuie să ne tundem vârfurile regulat (odată la 3 luni), să folosim balsam şi măşti speciale pentru nevoile părului nostru şi mai ales să avem grijă să nu îl prindem sub geanta de umăr , pentru că asta îl deteriorează foarte tare. Un alt pas spre un asemenea păr este să ai răbdare să crească. Ştiu fetelor, acesta este cel mai greu lucru. Norocul nostru este că există câteva metode prin care putem păcăli lumea că avem părul mai lung. Un mod foarte cunoscut sunt extensiile, dar în videoclipul următor Mimi, una dintre fetele de la LuxyHair ( un canal foarte folositor care vi-l recomand cu mare plăcere pentru a învăţa noi moduri de aţi prinde părul, uşoare şi foarte faine!), vă prezintă un mod simplu în care să vă prindeţi părul ca să pară mai lung. Tot ce aveţi nevoie sunt 2 elastice de păr, 2 agrafe şi 2 minute!

Unde poţi purta această coadă? Practic oriunde. Este perfectă şi într-o ţinută de zi, casual, unde căldură de afară te împinge să îţi prinzi părul, dar şi într-o ţinută de seară, în care vrei să iţi scoţi în evidenţă acea bluza nouă cu un model foarte interesant în partea de sus sau doar o pereche mari de cercei pe care îi adori.

Sper să vă ajute acest tutorial! Kisses ~

Reclame

8 gânduri despre “Pss, hai să vă spun un secret!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s