Beach\ Pool Must Haves

Căldura de afară te împinge să te urci în primul tren cu destinaţia Costineşti (sau oricare altă staţiune) sau să îţi iei prietenii la braţ şi să porniţi cu toţii înspre cea mai apropiată piscină.

Imagine

Marea sau piscina reprezintă locurile ideale pentru a scăpa de arşiţa soarelui şi tot odată pentru a obţine o piele bronzată, ciocolatie, la care toată lumea o visează. Dar mersul la plajă solicită puţină bătaie de cap datorită genţii de plajă care trebuie pregătită cu grijă . Şi aici vine marea întrebare : Ce trebuie pus în geanta de plajă? Cum la fiecare dintre noi diferă lucrurile care nu ne-ar putea lipsi din această geantă, am intervievat mai multe prietene, respectiv prieteni, şi acum vă împărtăşim şi vouă răspunsurile lor pentru a vă face o idee.

Imagine

Prima pe care am întrebat-o e Andra, o prietenă bună care a început încet să-şi croiască drumul în lumea modelling-ului . Răspunsul ei chiar mi-a plăcut! Nu mă gândeam că în spatele acelui trup de manechin, s-ar putea ascunde o mică bloggeriţă.

”Consider că o fată are nevoie la plajă de 7 lucruri esenţiale. Costumul de baie în tendinţe, cel mai important după părerea mea. Acesta poate să fie dintr-o singură piesă sau din două. Crema protectoare cu factor spf de minim 15 pentru corp şi cu un factor spf mai mare pentru faţă. Uleiul de plajă, recomand unul din gama Gerovital Sun de la Farmec. O pălărie asortată cu costumul pentru un look mai chic. Poţi să îţi decorezi singură pălăria adăugându-i o eşarfă. Desigur, un must-have sunt şi ochelarii de soare , accesoriu care îţi protejează ochii de soare. O geantă mare de plajă în care să-ţi pui toate celelalte lucruri. De preferinţă geanta să fie dintr-un material rezistent precum rafia. Papucii pentru plajă, un alt accesoriu foarte important . Iţi recomand fie o pereche de şlapi din piele decoraţi cu pietre sau paiete, fie o simplă pereche de şlapi din cauciuc. Acestea sunt cele 7 lucruri din categoria ’’must-have la plaja’’ care nu te transformă doar într-o diva, ci te şi protejeaza de razele solare!”

Andra Mădălina

Nici eu nu puteam să o zic mai bine! Alte păreri care sper să vă ajute :

”Lucrurile care nu îmi lipsesc din geanta de plajă sunt loţiunea de corp cu protecţie, ochelarii de soare, un prosop mare şi unul mic, pălăria( chiar dacă nu prea o port, mi se pare esenţială) , o carte buna şi multă apă.”

                                                                                           – Oana Denisa Tomuţ

”La plajă mereu am la mine pantaloni de baie, 2 prosoape- unul de de stat pe el, unul de şters , şlapi , ochelari de soare, bani şi telefon. ”

David Petrache 

” Costumul de baie, uleiul de corp, prosopul, ceva rece de băut şi ochelarii de soare sunt must have-urile mele pentru o zi de plajă”

Rebeca Bex

”Înafară de iubita mea lângă mine, pentru o zii la plajă mai am nevoie de slipi, un prosop, ochelarii de soare şi protecţie.”

Păiuşan Sergiu

”Pentru o zi perfectă de plajă am nevoie de ulei de măsline, un prosop imens în care să mă scufund când ies din apă, ochelari de soare, costumul de baie şi o limonadă rece.”

Larisa Maria Turcaş

” Eu am nevoie de slipi, prosop, ochelari de soare , câţiva prieteni şi nu în ultimul rând de soare pentru o zii reuşită la plajă.”

Dincă Andi

”În primul rând am nevoie de un costum sexy, o pereche de ochelari, nelipsitele loţiuni de soare, căştile şi muzica care să mă ţină constat la plajă. Să nu uităm de pălărie, o pălărie mare, reviste sau chiar o carte.”

Alexandra Incicău

”O şapcă/pălărie , banii, ochelari, pantaloni de baie , protecţie, un prosop , telefonul şi căştile sunt lucrurile de care am nevoie când merg la plajă”

Carmelo

Imagine

Alina Ceuşan susţine că în geanta de plajă trebuie să ai apa termală, crema cu protecţie solară, un balsam de buze cu proctecţie, o sticlă de apă şi ochelarii de soare. Mai multe găsiţi în articolul ei Dive into the blue.

Cât despre cea mai bună prietenă a mea, Ana, care e aici lângă mine şi m-a ajutat să ‘culeg’ părerile de mai sus pot spune că are nevoie de ”costumul de baie cu flori şi volănaşe, uleiul de măsline, nişte slapi drăguţi asortaţi cu o rochiţă lejeră, ochelarii de soare şi telefonul cu 100% baterie :)).”

În geanta mea de plajă veţi găsi un prosop colorat, loţiunea cu protecţie solară, îndispensabilii ochelari de soare, ceva de ronţăit, prinzătoarea de păr şi costumul de baie, la fel de colorat ca şi prosopul. A, desigur, Sergiu este principalul must have al meu pentru o zii perfectă.

Imagine

Vouă ce nu vă poate lipsi din geanta de plajă? Aşteptăm mai multe păreri.

Kisses Mădă & Ana!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s