Hot trends for a hot summer.

Se anunţă o vară fierbinte! Şi asta nu doar datorită vremii ( care încă nu ne-a încântat cu nimic) sau a distracţiei în lanţ , care vara ni le aduce la pachet odată cu sosirea ei. Se anunţă un sezon fain de tot datorită trend-urilor pe care le aduce !

  • Print-ul tribal – colorat, amuzant, jucaş, sexy. Print-ul tribal este vara exprimată într-un mod inedit pe o bucată de material. Acest stil este plăcut şi fresh. Mereu când mă gândesc la el îmi imaginez o tipă cu o rochie în acest print, la o terasă lângă plajă sorbind dintr-un cocktail la fel de colorat ca şi ţinuta ei.

Imagine

  • Noile tocuri Tocurile stiletto, lungi şi subţiri, au câştigat inima oricărei femei, dar vara asta, totul ia o întorsătură neaşteptată. Tocurile groase, impunătoare au cucerit marile podiumuri. Arată bine şi unde mai pui că sunt şi comode? Nu e de mirare că toate fashionistele le iubesc. 

Imagine

  • Turbanul – influenţele orientale se simt tot mai tare în cele mai recente colecţii a celor mai mari designeri. Într-un mod chic, turbanul te apără de razele soarelui şi îţi transformă cu totul ţinuta în ceva special, wow, pentru că adaugă o notă exotică întregi ţinute. Aici aveţi un tutorial foarte drăguţ cu mai multe stilul de aţi face un turban la modă.

Imagine

  • Mirror sunglasses pe departe trend-ul meu preferat! Ochelarii de soare cu lentile-oglindă cât mai colorate sunt cireaşa de pe tort a verii. Sunt aşa fun şi perfecţi pentru fiecare zii toridă pe care urmează să o întâmpinăm. Aceştia adaugă o pată de culoare oricărei ţinute. În plus, nimeni nu îşi va da seama  dacă te uiţi la el , hihi. :))

Imagine

  • Baby blue – După o perioadă în care rozul, magenta, fuchsia şi în general nuanţe de care Barbie ar fi mândră s-au regăsit în garderoba fiecărei fashioniste, a venit rândul albastrului să se impună. Baby blue este o nuanţă de albastru cuminte, inocent care îţi dă un aer feminin. Pe o piele bronzată se potriveşte perfect o rochiţă vaporoasă în această nuanţă. *Casa de modă Chanel a îmbrăţişat cu mare drag nunţa baby blue şi-a împărtăşit pasiunea cu toată lumea în ultima ei colecţie.*

Imagine

  • Cu spatele gol Chiar dacă nu îl putem vedea, spatele este o parte a corpului foarte sexy. De aceea designerii încurajează rochiile cu spatele gol. Sunt sexy, dar totuşi decente şi elegante. Imaginează-ţi o seară de vară, pielea ciocolatie, o rochie albă cu un decupaj adânc în spate, părul prins într-un coc pe o parte, iar într-o mână un pahar auriu de şampanie. Hmm, aşa-i că sună bine? 

Imagine

Noutăţi? M-am vopsit. M-am cam săturat de blond, aşa că am revin la culoarea mea de bază, şaten.

Hope you enjoy it. Kisses! ~

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s