Paletă de culori: Ochii Albaştri

Cerul, marea, ochii lui Chuck ( motanul meu pe care îl ador ), topazul, albăstrelele şi azurul – într-un cuvânt albastru.Ador culoarea albastră!

Imagine

Ochii albaştri exprimă inocenţă şi totuşi emană o putere anume care te face să te topeşti în faţa lor. Pur şi simplu. Ca în celelalte episoade din acestă serie, vă voi prezenta culorile care îţi vor face ochi irezistibili.

  • Nunţe de portocaliu şi derivate din el – portocaliul este cea mai potrivită culoare pentru nunţele de albastru deaoarece se află exact opus de albastru in cercul cromatic Dacă totuşi portocaliul ţi se pare o culoare puţin cam prea puternică de purtat ca fard, aşa că avem ca alternativă auriul. 

Imagine

  • Roz – Barbie ne-a arătat de când eram mici cât de bine merge combinaţia roz-albastru. Deci, fetele cu ochii albaştri, pentru un Barbie look ca la carte nu uitaţi de fardul roz! 

Imagine

  • Albastru – cum am zis şi în articolul anterior, aplicarea unui fard în aceaşi nuanţă cu ochii, nu va face decât să vă scoată în evidenţă culoare irisului. Un mod de a folosi albastrul în machiajul tău este de a contura pleoapa inferioară cu un creion albastru puternic. Arată chiar bine!

Imagine

  • Argintiu – argintiul şi griul sunt nuanţe reci, la fel ca albastrul, aşa că se complectează perfect una pe alta şi obţin o privire demnă de o regină a gheţi.

Imagine

  • Natural – cel mai bine, cu toţi o ştim, ochilor albaştri li se potriveşte un contur negru. Ei au o frumuseţe aparte, o culoare aşa frumoasă încât cu puţin tuş negru şi un fard cald, palid de maro ai obţinut o privire foarte seducătoare.

Imagine

Cum v-aţi petrecut până acum vacanţa încă neoficial începută? Eu am început în forţă cu o excursie foarte faină la Alba Iulia cu Sergiu şi mama lui. Dacă vacanţa mea de vară o să fie la fel de distractivă şi frumoasă ca aceste două zile petrecute într-un oraş minunat o să am o vară de milioane!

Imagine

M-am gândit la câteva noi surprize pentru voi aşa că rămâneţi pe fir! 

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s