Paletă de culori: Ochii Verzi

“But for your eyes. Green as spring grass, and sparkling like dew in the morning sun.” 
 S.M. Carrière

Ochii verzi reamintesc de natură, de strălucirea frunzelor în lumina caldă a soarelui, de acea pădure pe care îţi plăcea să o cutreieri când erai micuţ sau chiar şi acum, de ceva crud şi răcoritor într-o zi de vară.

largety

Ochii verzi sunt şi ei la rândul lor scoşi în evidenţe de o anumită paletă de culori. Azi vom afla care sunt aceste culori.

  • Nunţe de maro – Dacă tot vorbeam de frumuseţea naturii umpic mai sus, hai să ne gândim la armonia formată între trunchiul unui copac şi nunţa de verde a frunzelor. Aşa este şi în cazul ochilor verzi în combinaţie cu farduri în nuanţe de maro. Aceste nunţe fiind închise, vor scoate în evidenţă luminozitatea şi inocenţa verdelui.

Fotor0605182351

  • Nunţe de roz şi nunţe de mov – Rozul şi movul sunt culori complementare pentru verde aşa că îl armonizează perfect şi îl scot în evidenţă.

Fotor0605183718

  • Nunţe de verde – cine crede că dacă ai ochii verzi nu poţi purta fard verde, se înşală! Cu această culoare de fard, ochii vor deveni mai intenşi, mai luminoşi, mai puternici.

Fotor060518319

Mă simt norocoasă să am acestă culoare de ochi, iar pe voi ceilalţi care deţineţi această culoare sper că v-am ajutat. Sâmbătă seara, ne pregătim încet de distracţie? Pentru cei care răspundeţi afirmativ la această întrebare vă urez disctracţie mare. Cei care staţi astăzi acasă, să vă odihniţi, vizionare plăcută de filme sau seriale.

În curând va apărea ultimul episod al acestei serii: Ochii Albaştri, aşa că rămâneţi pe fir! :*

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s