It’s sunny, honey!

Soare, căldură, plajă, valuri, deschiderea ştrandurilor – toate indică începerea sezonului costumelor de baie. Iar odată cu începerea acestui sezon vine şi suprema întrebare ”Ce costum de baie voi purta? ”. M-am documentat puţin despre tendinţele actuale şi acum sunt gata să împart totul cu voi! Trendurile nu s-au schimbat foarte mult, dar au fost aduse la un nivel superior, devenind şi mai simpatice.

Imagine

În materie de print-uri şi detaliile costumului de baie, dungile, print-ul aztec sau cel digital, franjuri şi volănaşe , toate reprezintă cele mai îndrăgite modele de pe runaway. Dungile nu se satură de atenţie şi rămân în continuare printre favorite, în timp ce print-ul aztec şi mai ales cel digital îşi fac o puternică intrare în rândul preferinţelor. Print-ul digital a devenit cel mai extravagant şi la mare căutare model, iar cel aztec împreună cu franjurii alcătuiesc un stil iubit de multă lume, cel boho-chic. Pentru fetele romantice, feminine şi sensibile, costumele cu volănaşe sunt cea mai bună alegere.

Acum că am vorbit pe scurt de modelele cele mai populare de costume de baie, este timpul  să vă prezint cele 3 tipuri de costume de baie:

Imagine

  • Retro Chic stiulul inspirat din anii 50′ 60′ face tot posibilul să se strecoare în timpurile noastre. Stilul retro a acaparat podiumurile de la haine, la accesorii şi acum şi costumele de baie. Retro, în materie de swimsuits înseamnă chiloţii cu talie înaltă purtaţi cu sutiene tip bandeau sau corset care se leagă în spatele gâtului. Un stil jucăuş şi perfect dacă ai forme voluptoase. Pentru un stil cu adevărat retro puteţi încerca tipul acesta de costum cu dungi sau model floral şi părul aranjat cu o eşarfă. Be a Pin-up girl!
    ImagineImagineImagineImagine
  • Întreg tot o ramură a retro-ului reprezintă şi costumul dintr-o singură piesă. Mie nu prea îmi vine să il numesc retro, pentru că defapt niciodată nu a ieşit din trend. Şi el la rândul lui a suferit destule schimbări: De la costumul întreg clasic, la cel cu cut-outs, la costumul care în partea de sus este tip bandeau cu bretele care se prind după gât sau fără bretele. Sezonul acesta costumele întregi în print-uri digitale reprezintă cea mai hot tendinţă a verii.

ImagineImagine

ImagineImagineImagine

  • Two Piece  cel mai frecvent şi plăcut costum de baie,este cel din două piese. Este cel mai variat model! Poţi găsi orice timp de sutien iţi doreşti, precum bandeau cu sau fără bretele cât şi în formă de triunghi sau infinity style, cât şi chiloţi normali, tanga sau chiar tip pantaloni scurţi. Cu dungi, cu model aztec, franjuri şi volănaşe, în culori tari sau neutre acest tip de costum este cele mai purtabil, dar necesită şi o siluetă plăcută. Este comod, sexy, şi cel mai bun pentru un bronz frumos şi uniform.

Imagine

ImagineImagine

Imagine

  • Pentru cele mai îndrăzneţe dintre voi puteţi să vă jucaţi puţin cu costumele de baie şi să purtaţi un sutien cu imprimeu şi chiloţii într-o singură culoare, dar care culoare. desigur să se întâlnească şi în print-ul sutienulu sau să combinaţi diferite print-uri.

ImagineImagine

Voi v-aţi bucurat deja de soare? Eu din păcate nu, dar am degând să profit de razele lui cu prima ocazie. Până atunci să îi transmite-ţi salutări din partea mea.

     Enjoy the bikini season darlings! ~

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s