Zâmbiţi la cameră, vă rog!

 Ah, ce bine e să revin în atmosfera aceasta specială, de a sta liniştită în faţa calculatorului şi a scrie un articol. După o scurtă absenţă, mi-am pus gândurile în ordine and I’m back in business!

Imagine

 A venit vremea bună, totul devine verde în jur, iar soarele ne zâmbeşte în fiecare zi. Un copac în plină floare, un câmp verde de invidie pe outfit-ul tău perfect, sau doar o clădire aparent banală, dar în lumina soarelui vesel de primavară pare ceva mai special alcătuiesc doar câteva cadre care se găsesc în pozele făcute în această perioadă. Pozele,sunt cel mai bun mod de a păstra amintiri. Dar cum facem să ieşim exact cum ne dorim în aceste ” dovezi” ale momentelor din viaţa noastră ? Am adunat, de prin auzite, reviste, cunoştinţe, câteva trucuri care vă ajută să obţineţi fotografia care vi-o doriţi :

  • În primul rând ar trebuie să te simţi cât mai în largul tău cu machiajul şi coafura pe care le porţi. Altfel, sunt şanse ca rezultatul să iasă puţin forţat.
  • În materie de make-up evită să foloseşti prea mult fond de ten, pentru că nu vei arată deloc naturală. Fondul de ten trebuie doar să corecteze şi să pună în valoare aspectul pielii, nu să o acopere în totalitate. Pentru a reflecta lumina doar în punctele cheie ale feţei, foloseşte o pudră translucidă în zona T. 
  • Inspiră-te din pozele vedetelor pentru shooting-uri din reviste şi învaţă de la ele moduri de a poza. Dar nu uita, nu copia mot a mot, adaugă ceva original pozei tale.
  • Pentru a parea mai relaxată şi pentru a-ţi îndulci trăsăturile înclină-ţi uşor capul.
  • Cel mai important, fii încrezătoare, simte-te bine şi zâmbeşte cu adevărat. Să fim sincere, de multe ori prietenii tăi îţi laudă o fotografie, dar tu, cu aerul tău critic, o desfiinţezi în mai puţin de 2 secunde. Fii mai îngăduitoare şi pune-ţi în valoare atuurile!

Imagine

     Sper să vă fie de ajutor acest articol şi vă urez spor la poze multe şi faine! 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s