Hairstyling this Spring!

Părul este un accesoriu importantă pentru orice persoană. Cu toţii întoarcem capul după persoanele cu un păr des, moale, care are o culoare plăcută şi este în ambianţă cu culoarea ochilor şi a tenului.

Pentru fete părul este un element central în viaţa de zi cu zi. Ţinuta, machiajul sunt complectate frumos de modul în care îţi faci părul, mod care poate să-ţi transforme ţinuta din una casual în ceva mai elegant.

Am pus laolaltă mai multe modalități rapide și ușoare, dar nu plictisitoare, pentru a vă aranja părul sezonul acesta. La modă, uşoare şi foarte draguţe, sper ca modalităţiile care le împart cu voi să vă fie de ajutor.

  • Împletituri – de toate felurile! Fishtail, în 3, în 4, într-o parte, o coadă de cal împletită, tot de la împletituri simple până la cele mai complicate. Acestea aduc o nuanţă foarte şic şi jucausă ţinutei, adaugând un aer lejer.

ImagineImagineImagine

  • Bucle naturale  – nu toate am fost înzestrate cu un păr ondulat, iar sezonul acesta se poartă buclele lejere cu aspect cât mai natural. Ce ne facem? Vă spun eu o modalitate foarte simplă prin care să obţineţi acest tip de bucle. Îţi împarţi părul în mai multe secțiuni mari, le răsuceşti și treci cu placa de câteva ori peste părul răsucit fără a apăsa. Este mult mai rapid decât să răsuceşti fiecare firicel cu ondulatorul, iar rezultatul este mai natural.

ImagineImagineImagine

  • Coada de cal – puţin altfel. Cred că acesta este cel mai simplu mod de a transforma o coadă simplă în ceva mai special. Atunci când vă faceţi coada lăsa-ţi un fir afară. Înfăşuraţi-l în jurul elasticului şi prindeţi-l apoi cu un bobby pin pentru a fi sigur că nu va cădea. Pentru ceva mai special puteţi să repetaţi faza cu mai multe fire de păr.

Imagine

Imagine

  • Cocul – este una dintre cele mai elegante, dar şi draguţe moduri de aţi face părul. Simplu, rapid şi de efect, cocul se potriveşte atât în fiecare zi, prins în partea de sus a capului, puţin neglijent, dar şi la o ocazie specială, prins într-o parte sau în spatela capului. Eu prefer cel mai mult, atunci când vreau să îmi fac parul să îmi fac un coc drăguţ.

ImagineImagine

Imagine

Sper să vă fie de ajutor. Get inspired! ~

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s