Spring Air!

Da ştiu, primăvara e aici de ceva timp iar eu nu am scris nimic de tendinţele sezonului. Răsfoind numărul de martie al revistei Elle, pentru a nu ştiu câta oara, şi m-am hotărât să scriu acest articol. Deci, ce se poartă în această primăvara?

  •  Pastel, pastel, neînlocuibilul pastel – Primăvara este caracterizată de aceste nuanţe deschise, pastelate de verde, roz, albastru, lila şi aşa mai departe. Diferenţa acestui sezon este că pe lângă culorile originale se mai poartă şi pastelurile metalizate.  Acesta este un alt mod în care să straluceşti, la propriu.

Imagine

  • Black and white – Deobicei aceste nonculori se regăsesc în garderoba de iarnă, dar sezonul acesta designerii s-au hotărât că primăvara este mai potrivită pentru le readuce pe podium. Ei au reinventat această combinaţie inspirându-se din print-ul tablei de şah.

Imagine

  • Print it up, baby! – În continuare se poartă print-urile, de toate genurile. De la flori mari, mici la graffiti şi snake print, chiar şi print-uri de inspiraţie etno, barocă sau buline. Suprapunerile de print-uri nu mai sunt tabu, iar print-uri cât mai colorate sunt un must.

Imagine

  • Snow White – Perioada această poţi juca rolul Albei Ca Zăpada. Ţinutele all white sunt un hit primăvara această şi trebuie să recunosc că un look tot alb, înconjurat de peisajul cu flori colorate şi frunze verde crud, arată chiar bine.

Imagine

  • All Denim – Banalul denim a acaparat podiumul. desingnerii au folosit acest material pentru a crea ţinute sexy, lady-like şi chiar simpatice. Să fiu sinceră, acesta este trend-ul meu preferat, pentru că la momentul actual sunt îndragostită de cămăşile şi jachetele din blug. Cine s-ar fi gândit că denimul va deveni aşa preţios acest sezon?

Imagine

Genti uriaşe!! No, just kidding. Ar fi chiar amuzant sa vedem pe cineva pe stradă cu o aşa geanta:

Imagine

…dar cine ştie unde va mai ajunge moda.

Cam acesta a fost articolul de azi. Sper să vă fie de folos şi să vă placă.

Reclame

Un gând despre “Spring Air!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s