Being in Love

Inimioare, ursuleţi, ciocolată – da aţi ghicit ziua îndrăgostiţilor se apropie cu paşi foarte repezi.
Agitaţia se simte peste tot prin oraş. ‘ Ce cadou să îi cumpăr?’ ‘Oare îi va plăcea asta?’ dar întrebarea care ne macină cel mai tare pe noi fetele este ‘ Ce aş putea purta?’. Cu toate ne confruntăm cu această problema, chiar zilnic aş putea spune, dar de Valentine’s day e şi mai important pentru că dacă avem prieten trebuie să îl impresionăm, să-l facem să se îndrăgostească din nou de noi, iar dacă nu avem trebuie sa ‘agăţăm’ acel băiat drăguţ care este şi el singur de Valentine’s – ce noroc!
În acest video care îl împart cu voi, Chriselle, combină în mai multe feluri o rochiţa simplă şi drăguţa pentru a creea outfit-uri pentru mai multe ocazii. Indiferent dacă împreună cu iubitul ieşiţi în oraş. mergeţi la film sau doar vă petreceţi o dupămasă liniştită împreuna, sau dai cu fetele o tură în oraş după ‘domnişori’, vă puteţi inspira din outfit-urile prezentate în video.
Sper să vă fie de ajutor şi de Valentine’s Day să fiţi cele mai strălucitoare indiferent că vă petreceţi ziua cu el  sau stând cu gaşca la o ciocolată caldă şi flirtând cu baiatul cute de la masa de lângă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s