Hey Guys! ~

Azi m-am gândit să mai scriu un articol pentru voi ,băieţii, deoarece chiar m-am distrat scriindu-l pe cel anterior. De la ultimul articol pentru voi, m-am documentat şi am reuşit să aflu câteva dintrel ultimele tendinţe ale iernii 2013, pentru bărbaţi.

  • Două rîndui de nasturi – O revenire în lumea modei, o au paltoanele şi sacourile clasice la care designerii au aplicat două rînduri de nasturi. 

Imagine

  • Jacheta din piele – Designerii sunt de părere că jacheta din piele este cea care dă personalitate ţinutei tale şi că este o piesă de care are nevoie orice bărbat în garderobă.

Imagine

  • Bleumarin-noul negru –  Negrul a fost înlocuit de bluemarin pe catwalk şi poţi renunţa fără regrete la negru în favoarea bleumarinului. Criticii susţin ca o piesă bluemarin va fi mereu mai „strălucitoare” decât una neagră.

Imagine

  • Brown sugar – Nuanţele cafelei şi ale zahărului brun alcătuiesc o perfectă combinaţie care se pot regăsi în colecţii precum Givenchy sau Lanvin.

Imagine

  • Red alert – Accentele de roşu s-au regăsit în cele mai multe colecţii ale acestui sezon. Îndiferent că te opreşti la pantaloni sau orice alt element. important este să ai un elemnt roşu în garderobă.

Imagine

  • Tricotaje – Faptul că trebuie să porţi pulovere groase , tricotate  doar la schi este o chestie învechită deja. Acum tricotajele sunt considerate foarte stiylish, deci combină-le cu încredere.

Imagine

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s