Army styling this fall!

Army style-ul este un trend uriaş în acest sezon, dar întrebarea este cum îl purtăm? Mie una îmi place foarte mult acest stil, dar încă nu am avut ocazia să îmi achiziţionez un astfel de item. Check out următoarele sfaturi cu privire la modul de a purta haine de camuflaj:

  • Contemporary cool – Un tricou cu print camuflaj, o jachetă şi o pereche de jeanşi sunt modalitatea excelente de a începe construirea unui look-ul casual.

Imagine

  • Girly – Acest stil poate fi utilizat pentru a adăuga o notă grunge unei ţinute feminine. Încearcă să combini  o rochie ultra-girly și tocuri cu o jachetă military pentru ceva neașteptat.

Imagine

  • Classic Military – Un mod simplu de a purta acest stil este cu ajutorul unui trench sau hanorac cu imprimeu military pe care să il porţi peste nişte basic-uri.

Imagine

  • Accesori – Dacă nu ai curajul să porţi piese în acest print, accesoriile sunt alternativa perfectă. Un clutch military va adauga o notă amuzantă, dar şi stilish oricărei ţinute. Acelaţ lucru se aplică şi ceasurilor de mână și eșarfelor.

Imagine

  • Military colorat – Dacă nu eşti fană a imprimeului tipic de camuflaj kaki, există şi alternativa colorată. Imiprimeu colorat este mai jucăuş şi chiar sofisticat.

Imagine

  • On your feet –  Pantofi imprimaţi cu acest stil sunt mai greu de achiziţionat, dar adaugă o notă specială, amuzantă şi foarte stilată unei ţinute.

Imagine

  • On your nails – Nu e neapărat necesar să purtam piese de îmbrăcăminte militarz pentru a fi în trend. Nail art-ul cu imprimeu este o modalitate cuminte şi elegantă de a purta acest trend.

Imagine

Sper că v-a fost de ajutor acest articol! ~

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s