Smokey Eyes

 

Unul dintre look-urile mele preferate este fără doar sau poate smokey eyez. Acel machiaj este sexy, senzual şi foarte feminin. Se potriveste la orice ţinută de seară şi mereu dă o notă de elegenţă. Pentru că nu este chiar foarte uşor de realizat, v-am pregătit o serie de paşi prin care puteţi realiza acest machiaj ca un make-up artist.

Imagine

 

  • Atunci cand faceţi un machiaj „smokey eyes”, începeţi cu machiajul ochilor, inainte sa aplicaţi fondul de ten. Este mai uşor să cureţi fardul cazut, fără să strici întreg machiajul. Această modalitate de a te machia evită de asemenea crearea aspectului de „ochi de raton” (fard  sub ochi).
  • Începeţi cu o nuanţă nud, aplicată pe tot ochiul, aplicaţi de la pleoapă la spranceană.
  • În continuare, aplicati nuanţa maro de la pleoapă spre pliul ochiului, întinzând cu atenţie.
  • După aceea, trasaţi linia ochiului cu creionul de ochi negru sau maro. Pentru acest look, creionul este cel mai indicat (incalziţi-l in mână ca să se aplice mai uşor). Dacă doriţi un aspect mai „glamorous”,  conturaţi intreg ochiul în acest fel.
  • Utilizaţi nuanţa mai inchisă a fardului de ochi pentru colţul exterior al ochiului şi aplicaţi-l ca şi cum ar fi tuş, umezind aplicatorul pentru fard de ochi, creând linii mai groase, astfel facând ochii sa iasă în evidenţă!
  • Aplicaţi apoi două sau trei straturi de mascara.Recomand folosirea cleştişorului pentru gene, înainte de a aplica rimelul, pentru a deschide ochii.
  • Asiguraţi-vă că sprâncenele sunt ingrijite, pentru a evidenţia ochii si ….gata, sunteţi pregătite de plecare!

Sper că v-au fost de folos aceste sfaturi. Spre seara îşi va ţine ziua sora mea mai micuţa, care face mâine 4 anişori. Mâine vă aştept cu un atricol despre asta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s